• Условия за ползване

    Този уеб сайт е собственост на фирма ЕКСЕЛ ЕООД.

     

    С отваряне на страницата на ЕКСЕЛ ЕООД, вие приемaте условията за ползване.

     

    Предназначението на публикуваното в уеб сайта съдържание е с цел удобство и улеснение на Вашите бизнес и търговски взаимоотношения с нас.

     

    Като потребители на информацията от сайта на ЕКСЕЛ ЕООД Вие нямате право да променяте, копирате, публикувате и разпространявате части от съдържанието на уеб сайта без изричното писмено разрешение от страна на ЕКСЕЛ ЕООД.

    ЕКСЕЛ ЕООД запазва правото да внася редакции върху съдържанието на този уеб сайт, както и да осъществява прекратяване на достъпа до него по всяко време без предварително уведомление на потребителите на уеб сайта.

     

    ЕКСЕЛ ЕООД не гарантира, че уеб сайта не съдържа грешки, както и че достъпът до него е непрекъсваем.

    ЕКСЕЛ ЕООД не носи отговорност за загуба на информация от базата данни при зареждане на уеб сайта, както и при случаите на копиране на материали, изображения, текстове и друга налична информация от него.

     

    Публикуваните в съдържанието на уеб сайта – лого, търговски марки и основни елементи от корпоративната идентичност на ЕКСЕЛ ЕООД са фирмени знаци и собственост на фирмата.

     

    Запитванията и предложенията до нас, изпращани чрез платформата на този сайт, имат характер единствено на предварителни запитвания с цел информираност.
    При нужда от изпращане на конкретни заявки към нас и договаряне на параметри на поръчки, молим Ви, да се свържете с обявените в сайта лица за контакти.

     

    Основните нормативни актове, които фирма ЕКСЕЛ ЕООД съблюдава при ръководството на корпоративните си отношения са: Търговски закон, Закон за счетоводството, Национални и международни счетоводни стандарти, както и Международно-признатите принципи за добро корпоративно управление, Кодекса на труда, Националния кодекс за корпоративно управление и др.

     

 • © 2017 EXCEL. All Rights Reserved.

 • Онлайн магазин от Exsitee
 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат